пятница, 29 марта 2013 г.

Рефлексія. Модуль 7.


Не запізнилась!!! Це добре) На розминці кидалися шапкою. Взагалі-то треба було мячем, але його не було тому взяли шапку. З початку не могли розібратися з правилами. Наприклад, я зрозуміла, що коли комусь кидаєш шапку, то треба сказати асоціацію про нього. А вийшло навпаки, треба було казати асоціацію на того, хто кинув в тебе. З просоння асоціації в мене виникали всі образові, а не описові. Сподіваюсь нікого не образила.

Схема заняття була приблизно як і завжди. Спочатку робота в парах, де обговорили назву проекту, його ідеї, як давати завдання. Ідей було дуже багато. Корисна і цікава вправа!!! Кожного разу ідей стає все більше і більше, тільки встигай записувати.
Далі робота в групах-педрада. Цього разу без вікі. Обсудили цікаві питання з приводу  того як будувати дітям завдання.
Час-час-час!!! Як же його правильно розподіляти, щоб встигнути все вчасно!?



А далі почалось найцікавіше!!! Почали створювати приклад учнівської роботи з точки зору самої дитини. Уявити себе другокласником, який веде блог важкувато. Та цікаво. Щось таке навела… Подивимось що далі буде.

П.С. А взагалі, цікаво, я правильно розумію завдання з рефлексією? А то в більшості, все якось структуровано записано, розумно, а в мене якийсь емоціональний компот.

4 комментария:

  1. Асоціації мали б бути довільні, але образові - краще. Цю вправу можна проводити за тими правилами, які придумав "на ходу". Хочу - кидаю і кажу, хочу - кидаю і слухаю про себе. Можна, наприклад, робити просто ланцюжок асоціацій: "теплий - Сонце - арбуз - зебра ..."

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. В асоціації як раз цікаво було б пограти.

      Удалить
  2. Читаючи Ваш блог знову переосмислила завдання рефлексії, адже сама пишу по шаблону з книжки: з копіювала питання, дала чітку відповідь, так як зрозуміла:( Тому вважаю, що ваша рефлексія просто супер!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Вітаю, ви наблизились до справжньої рефлексії, проте намагайтеся не вживати слова "ми", "нас" і т.д. Ви ж пишете від свого імені, про СВОЇ враження, відчуття?

    ОтветитьУдалить